Book en 1:1 samtale
De tekster
kan da selv børn skrive...

SEO-optimerede webtekster - der formidler dit budskab

Synes du også, at det er en uoverskuelig opgave at gå i gang med at forfatte tekster på 1000+ ord til alle sider på dit website blot for at konkludere, at de ikke får dig op i søgemaskinerne? Så er du bestemt ikke den eneste.
 • Det tager tid at skrive en god, søgemaskineoptimeret webtekst – som også går under betegnelsen SEO-tekst – der på en og samme tid både tilgodeser søgemaskiner og besøgende på din hjemmeside.
 • For den gode hjemmesidetekst skal både få dine kunder til at finde dig i søgeresultaterne og ikke mindst give dem lyst til at blive på dit website – og måske endda kontakte dig.

Får du allerede grå hår ved tanken, er der heldigvis hjælp at hente hos os

Vores tekstforfattere hjælper dig med at finde din forretnings unikke sider og ikke mindst formidle dem.
 • Du får webtekster, der hjælper dig op i søgeresultaterne, og som formidler dit budskab knivskarpt. Og ikke mindst slipper du for at opfinde den dybe tallerken igen og igen!
Ring til os! 70 22 52 12
Produktion af indhold

Få den fulde Content Marketing-pakke hos os

Har du flere online kanaler, du skal producere indhold til? Og kender du forskellen på, hvilket indhold, du skal lægge på henholdsvis din hjemmeside, dine sociale medier, dit nyhedsbrev eller noget helt fjerde?
Forskellige medier kræver forskelligt indhold, for dine kunders adfærd er anderledes alt efter det medie, de sidder på. Vores adfærd er for eksempel flygtig på Facebook, og derfor kræver mediet indhold, hvor du lige fra første bogstav er inde i kernen af dit budskab – ellers scroller din potentielle køber hurtigt videre og overser dit budskab.

I den helt anden boldgade har vi for eksempel et blogindlæg. Her ønsker din målgruppe at grave sig ned i ny viden og finde de svar, de ønsker. Derfor skal et blogindlæg gerne være fyldestgørende, uddybende og med relevante kilder og data.

Flere grå hår? Bare rolig – også her er der hjælp at hente for dig (og nej, det er ikke i hårfarveafdelingen)


Hos os får du nemlig hjælp til og produktion af indhold til alle dine online og offline kanaler. Vi har testet langt de fleste opslagstyper, blogposts og nyhedsbreve, og vi ved, hvordan indholdet skal være på hver enkelt af dine sider, for at dine besøgende interagerer med dine tekster og billeder.

Content Marketing, som er udtrykket for al markedsføring, der kræver produktion af indhold, er en af vores specialiteter. Det betyder, at du slipper for at bruge mange timer på at producere indhold og teste, om det virker for så at starte forfra igen.

I stedet har du mulighed for at overlade hele din indholdsproduktion til vores Content Marketing-team:

 • På din hjemmeside
 • På alle dine sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Pinterest
 • I dit nyhedsbrev
 • I dit trykmateriale
 • På din blog
… eller på lige præcis det medie, du ønsker.
"Copenhagen Catering bruger Onmondo med stor glæde, både til hjemmeside og sparring til markedsføring. De er professionelle, hurtige og kommer altid med gode løsninger, så store anbefalinger herfra!"

Allan Bo, Copenhagen Catering
Bedre resultater

Hvorfor skal jeg vælge et bureau til at stå for mit off- og online indhold?

Det korte svar:

Fordi du oftest får et meget bedre resultat.

Det længere svar:

Det sker tit, at mennesker har tunnelsyn, når det kommer til deres forretning. Hvis du blev spurgt om, hvad der gør lige præcis din virksomhed unik, ville du så kunne svare med en pistol for panden?
Oftest er det svært – hvis ikke tættere på umuligt – at hive andre hurra-ord end ’Vi er servicemindede’ eller ’Vi er kvalitetsbevidste’ op ad hatten. Men det siger alle de andre altså også.
Derfor er det en god idé, at du får en anden til at skrive dine hjemmesidetekster og stå for resten af dit indhold. Du får et helt nyt perspektiv på din forretning, når du sidder til et interview hos os med en tekstforfatter, der stiller indgående spørgsmål til din forretningsmodel og din målgruppe.
Ud over det har vores team helt styr på at SEO-optimere dit online indhold, og på den måde er du også garanteret indhold, der hjælper dig op i søgemaskinerne.
Troværdigt indhold

Hvad skal en god hjemmesidetekst gøre?

En god hjemmesidetekst er professionel og nærværende på samme tid. Hos os får du tekster, der ligger i den perfekte balance mellem de to. Det sikrer dig, at din hjemmeside får et troværdigt udtryk – og det gør dine kunder glade.
Hos os får du hjemmesidetekster, der er skrevet i øjenhøjde med dine kunder og i et sprog, der hjælper dig med at nå dit mål – lige meget om du vil have din modtager til at klikke, kontakte eller købe.
Når vi skriver dine tekster, tager vi højde for lige præcis dine ønsker.

Dine nye hjemmesidetekster bliver:

 • Skrevet i et personligt sprog og i en tone, der appellerer til din målgruppe
 • Søgemaskineoptimerede, så du får den bedst mulige placering på Google
 • Motiverende, så dine besøgende får lyst til at handle
 • Fuldstændig kvalitetssikrede med korrekt grammatik og tegnsætning

Mød Maria Irene


Maria står for al intern og ekstern indholdsproduktion, SEO-optimering af tekster og SoMe-posts, og hun er klar til at tage 15 minutters gratis gennemgang af noget af dit tekstmateriale.
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12