70 22 52 12
Case: lafuco.dk
Eksklusiv platform med unik referenceside
Se casen her
Vi har fået en professionel hjemmeside der virker, så vi glæder os til at levere din nye carport. Vil du have resultater online, så skal du kontakte Onmondo A/S og hilse fra Glen Olsson - en glad Onmondo kunde.

Glen Olsson, Olsson & Pedersen

Vi laver professionelle hjemmesider til dig, der vil styrke dit brand

Vi designer og koder professionelle hjemmesider ud fra nyeste teknologi og neuromarketing-principperne, så vil du have et webdesign, der øger sandsynligheden for en konvertering til salg, er det hos os, du skal henvende dig.

Og ellers læs med lidt endnu – der er mange guldkorn at hente.
 

En professionel hjemmeside er vigtigere end nogensinde før


Vigtigheden af, at du har en hjemmeside, der fremstår professionel og gennemtænkt, er større end nogensinde før. Med professionel og gennemtænkt mener vi en hjemmeside, der giver en god brugeroplevelse, der ikke indeholder fejl og døde links og som er fuldstændig fri for slå- og stavefejl.

Læs her hvordan vi koder webdesigns, der får dine kunder til at elske dig. Først og fremmest skal du vide, at vi designer hjemmesider ud fra viden om den nyeste teknologi – og ikke mindst neuromarketing-principperne. Det giver dig tryghed for, at både design og kodning af din nye hjemmeside er, som det skal være.
 

Du får en hjemmeside, der øger sandsynligheden for konverteringer


For god ordens skyld definerer vi lige en konvertering:

En konvertering er den handling, du ønsker, at den besøgende på din hjemmeside foretager sig. Det kan være at følge et link til en anden side på dit domæne, at udfylde din kontaktformular, at skrive sig op til dit nyhedsbrev eller at gribe knoglen og ringe til dig.

Alle er handlinger, der øger sandsynligheden for, at du får et salg i fremtiden. Men hvordan kan et webdesign øge konverteringsrater? Det korte svar er, at vi ved, hvad vi laver. Teknisk viden og viden om neuromarketing gør os i stand til at give dig en professionel hjemmeside, der får folk til at klikke.

For eksempel er helt basis viden inden for neuromarketing vigtigheden af blikkets bevægelser. Vil du for eksempel have dine besøgende til at trykke på en knap, så vælg et billede af en person, hvis blik er rettet mod den knap. Alle forsøg med heatmaps har vist, at testpersonernes blikke rettede sig mere mod den knap, vi ønskede, at de skulle se, når personen på billedet også kiggede derhen.

Vil du vide mere? Så læs den korte artikel Child Labor: Put That Baby To Work!  eller google “You look where they look”.
Lad os tale sammen!
Lad os tage en uforpligtende snak - vi glæder os til at hilse på dig!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 

Naturligvis er vores hjemmesidedesigns responsive


I slutningen af 2016 annoncerede Google, at søgemaskinen fremover ville belønne responsive – altså mobilvenlige – hjemmesider.

Det betyder, at din nye hjemmeside skal tilpasse sig mobilstørrelse, for ellers vender dine online besøgende om på hælen og finder en hjemmeside, der gør. 

Vi følger udviklingen tæt, og vi garanterer dig, at alle elementer lige fra knapper til billeder tilpasser sig efter den enhed, din besøgende nu en gang sidder på. Prøv selv at gå ind på www.onmondo.dk på en mobil, hvis du ikke allerede er på en.

Vil du høre mere om responsive hjemmesider, så ring til os på telefon 70 22 52 12 og stil så mange spørgsmål, du orker.

Din nye hjemmeside får verdens bedste Google Pagespeed


På det her punkt er vi ikke blege for at blære os – vores viden om teknisk SEO og det faktum, at hele koden i din professionelle hjemmeside er den reneste, du finder, gør også, at din hjemmeside loader lynhurtigt.

Google belønner hjemmesider med hurtig Google Pagespeed, for det giver en meget bedre brugeroplevelse. Tænk på alle de gange, du er blevet rundtosset af at kigge på cirklen i fanebladet, mens en hjemmeside loader – det er nogenlunde lige så ophidsende som at se maling tørre.

95 procent af vores kunder får topscore i Google PageSpeed – resten bruger andre CMS-systemer end GoMINIsite CMS.

Når nu vi er ved CMS…


Så bliver din nye professionelle hjemmeside lavet i vores eget Content Management System: GoMINIsite CMS.

GoMINIsite CMS er et 100 procent egenproduceret, Closed Source CMS, og det giver dig sikkerhed for, at vi har fuld kontrol over det.

Vi har skrevet et blogindlæg om forskellen på Open og Closed Source CMS, og du finder det lige her.

Så i det store og hele…


Får du hos os et webbureau, der har tænkt det hele igennem, og som giver dig en professionel hjemmeside, dine besøgende vil elske.

Vidste du, at vi også har udviklet et koncept, hvor vi driver din hjemmeside og dine andre online kanaler for dig, uden at du behøver at løfte en finger?

Tjek Onmondo Vækstplan der for alvor vil sætte skub i din online markedsføring.

Rasmus Hoff Müller

Mød Rasmus! Rasmus er ekspert i webdesigns, der konverterer, og han er derudover bureauets neuro-ekspert.
rhm@onmondo.com
70 22 52 12
Mød Rasmus på LinkedIn
Se også hvordan du får søgemaskineoptimerede webtekster, der formidler dit budskab
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212