Book en 1:1 samtale
Får dit firma de rette vilkår for sund vækst?

Onmondo Vækstplan - er til dig, der ønsker en grøn tråd i din markedsføring

 • Til dig, der er træt af at bruge tid på marketingaktiviteter, der ikke giver nogle resultater
 • Til dig, der ønsker forretningssparring og -rådgivning
 • Og ikke mindst til dig, der ønsker at frigive tid til det, du elsker at lave, og lade et hold af erfarne mennesker stå for din markedsføring
Eksperthjælp

Hvad er en Vækstplan?

En Vækstplan er et forløb, hvor du vælger, om vi skal varetage og udføre hele din virksomheds markedsføringsaktiviteter, eller om du ønsker vores assistance og sparring på timebasis i en given periode.
Forløbet er et af de mest fleksible på markedet, og det er din garanti for, at du får eksperthjælp til din markedsføring og forretningsudvikling i det omfang, du har behov for.
En Vækstplan er ikke en pakkeløsning – tværtimod får du en liste med valgmuligheder inden for forretningsudvikling og markedsføring, og så vælger du frit, hvad du ønsker hjælp til.

Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i din virksomhed, din branche og dine ønsker om vækst – og du kan til hver en tid op- eller nedskalere indsatsen efter dit behov.
Forløbet

Sådan foregår et Vækstplan-forløb

Når du indgår i et Vækstplan-forløb, er du med i hele processen. Det er din garanti for, at dine ønsker bliver opfyldt, og at dine mål løbende bliver indfriet. Vi starter med et indledende møde, hvor vi snakker om dine ønsker og mål.
Efterfølgende analyserer vi alt, der er relevant for den videre proces - for eksempel dine søgeordsplaceringer,dine konkurrenter og din målgruppe. Derefter holder vi et møde, hvor vi aftaler de konkrete opgaver, vi skal udføre for dig, og så udfører vi dem i den aftalte periode. Til sidst indsamler og måler vi resultater og fremlægger dem for dig på et statusmøde, hvor vi også aftaler, hvilke opgaver, der skal udføres i den næste periode - og så gør vi det hele igen.

I virkeligheden giver en Vækstplan dig friheden til at fokusere på din virksomhed og lade os stå for din markedsføring. Et Vækstplanforløb er altid tilrettelagt dine og din virksomheds behov, og du vælger selv omfanget af de opgaver, du selv vil løse og dem, du vil have et team af erfarne fagnørder til at løse for dig.

Læs også: Sådan arbejder Onmondo
Ring til os! 70 22 52 12
Det får du

Hvad indeholder en Vækstplan?

Strategi med opfølgning

 • Overvågning af din søgeordsudvikling
 • Gennemgang af Google Analytics-statistik og forslag til forbedringer
 • Forslag til nye søgeord og tekster
 • SEO-optimering af aftalte tekster

Sociale medier

 • Overvågning af dine konkurrenters søgeordsudvikling
 • 1 til 6 nye tekster per år
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse din SoMe-plan
 • Formulering og opslag af dine indlæg til dine sociale medier

Mailmarketing

 • Udarbejdelse af en e-mailmarketingsplan
 • Formulering af dine mailudsendelser (nyhedsbreve)
 • Opsætning i MailChimp
 • Analyse af resultatet

Annoncering (Facebook, Adwords)

 • 1 til 12 nye tekster per år
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af din online annonceplan
 • Tekster til og overvågning af dine online annoncer
 • Justering af dine annoncer

Mød Christel


Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsføringsplaner, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.
cl@onmondo.com
20857525
 
Priseksempler
En Vækstplan indeholder typisk en redesignet hjemmeside, en søgeordsplan og et antal søgemaskineoptimerede tekster.
Vi skræddersyr altid din Vækstplan sammen ud fra dine mål og ønsker om vækst.

Er en Vækstplan for dig?

Ønsker du at få professionel rådgivning i og udførsel af dine markedsføringsstrategier i det omfang, der passer dig, er svaret ja.

En Vækstplan kan op- og nedgraderes efter dine behov, du vælger selv antal timer og møder på måneds- og årsbasis, og vores brede erfaring inden for både B2B og B2C-branchen sikrer dig, at vi også har ekspertisen til at hjælpe dig.

Det betyder, at du har ubegrænset frihed til at vælge, hvad du ønsker selv at gøre, og hvad du ønsker, at vi udfører for dig. Fordi vores Vækstplan er så fleksibel, er du også garanteret at få en løsning, der både passer til dit markedsføringsbudget og til dine ambitioner for din virksomheds markedsføring.

Som appelsinen i turbanen er der ingen binding på en Vækstplan, og der er intet, der er skrevet med småt - til gengæld får du fuld gennemsigtighed, reel rådgivning og professionel sparring hele vejen igennem dit forløb.
Antal årlige møder hvor vi gennemgår din vækst
Alle priser er eksklusive moms

Eksempler på en Vækstplan

Kundecase: 1.250 besøg om måneden

Taastrup Dinér som også går under navnet menukort.dk har været fast Vækstplan-kunde hos os i over 10 år, og senest har vi udviklet et avanceret bestillingsmodul til deres smørrebrødsside, så deres kunder nemt og hurtigt kan vælge og bestille det, de ønsker.
Se casen her

Forretningsudvikling med Business Model Canvas

Business Model Canvas giver dig et klokkeklart overblik over din forretning, dine kunder og dit marked, og her bruger vi kanvasset til det strategiske arbejde med din branding og markedsføring.
Læs om forretningsudvikling

Mød Christel


Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsføringsplaner, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.
cl@onmondo.com
20857525
 
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12