Book en 1:1 samtale
Undermenu
 
  

Et udpluk af kundeudtalelser

Hvornår er det din tur til at blive en glad kunde?

"Onmondo har stort branchekendskab, og vi får altid råd eller forslag til nye tiltag. Styrken ved Onmondo er, at de har ekspertisen hele vejen rundt om online marketing – og så er de både kompetente, ordholdne og fremsynede."

Lars Kristiansen, Skov Madsen Bedemandsforretning
"Onmondo har en serviceminded medarbejderstab, der altid gør deres yderste for at leve op til det, som vi efterspørger. Vi kan varmt anbefale Onmondo!"

Mikal Skat Nørrevig, LaboGene A/S
"Dét der fangede mig var, at Onmondo ikke kun fokuserer på selve hjemmesiden men lige så meget på at tænke kreativt, skabe nye idéer og lære fra sig"

Sanne Jensen, Menukort
"Jeg vil varmt anbefale Onmondo. Super nemt CMS-system, god service og super SEO!"

Christian Baun, Logodesign.dk
"Copenhagen Catering bruger Onmondo med stor glæde, både til hjemmeside og sparring til markedsføring. De er professionelle, hurtige og kommer altid med gode løsninger, så store anbefalinger herfra!"

Allan Bo, Copenhagen Catering
"Onmondo designede en portal, der fremviser vores unikke glasløsninger til erhvervslivet, og vi valgte at indgå i en Vækstplan. Hver 6. uge mødes vi for at videreudvikle Lafucos online tilstedeværelse og forretningsstrategi, og jeg er meget tilfreds med deres rådgivning og indsigt i vores forretning." 

Jeanette Jensen, Konstruktør - Lafuco A/S
"Størstedelen af vores ordrer kommer nu gennem vores hjemmeside, og alle, der henvender sig, ønsker et tilbud fra os. Onmondo har hele vejen igennem været yderst behagelige at samarbejde med, og jeg sætter meget pris på, at jeg kan ringe når som helst, hvis jeg har brug for hjælp eller sparring. Mit samarbejde med Onmondo fortsætter helt sikkert længe endnu!"

Glen Olsson, Medejer - Olsson & Pedersen
"Alt lige fra opbygning af min første hjemmeside inklusive design af logo til redesign, omlægning til responsiv og opsætning af brugertilmelding har været helt perfekt. Min hjemmeside er i dag mit bedste salgsværktøj, og langt det meste kommunikation med mine elever foregår via den. Onmondo har alle dage været rigtig behagelige at arbejde med, og har vi spørgsmål til systemet, hjælper de lynhurtigt, og de giver os løbende sparring og rådgivning. Jeg vil til enhver tid anbefale Onmondo A/S!"

Jacob Kirkegaard, Ejer - Ringkøbing Køreskole
"Onmondo er eminente til at forstå vores forretning og har udviklet et CMS og CRM, der optimerer vores forretningsgange. Vi er glade for sparringen, vi får – både i forhold til forretningsdelen og det tekniske aspekt – og vi møder altid høj faglighed, en positiv ydmyghed og kundeservice i top hos Onmondo."

Rasmus Goth Engel, GOTTLIEB+PARTNERS
"Da vi gerne ville nå ud til flere bedemænd og pårørende med vores produkter, valgte vi at bruge Onmondo til vores markedsføring på internettet. De har lavet en super god løsning til os. Både en brochure, som ligger hos bedemændene, opsætning af hjemmeside, og, ikke mindst, en facebook-side, som har fået rigtig mange følgere. Hjemmesideløsningen er en skabelon, som vi selv skal udfylde med billeder og tekster. Og er der noget, vi er i tvivl om, hvordan man gør, er Onmondo altid behjælpelige. Vi har opfølgningsmøder en gang i kvartalet, hvor de fremviser statistikker over, hvor mange der kigger på både hjemmesiden og facebooksiden, så vi altid kan følge med i, om det går godt. Vi har været, og er, meget tilfredse med samarbejdet med Onmondo, og giver dem vores varmeste anbefalinger."

Hanne Elsner, Direktør - Fuglebjerg Kistefabrik
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12