70 22 52 12
Onmondo har en serviceminded medarbejderstab, der altid gør deres yderste for at leve op til det, som vi efterspørger. Vi kan varmt anbefale Onmondo!

Josephine Lehmann Nelson, LaboGene ApS

SoMe og SoYou

Sociale medier – eller SoMe i branchesprog – er på én og samme tid din forretnings største potentiale – men måske også din største hovedpine.

For hvordan kommunikerer du på Facebook? Hvilke hashtags skal du bruge på Instagram? Og hvad med den der LinkedIn-profil, du oprettede for 5 år siden, men ikke har skænket en tanke siden?

De sociale medier kræver dagligt vedligehold, hvis du ønsker engagerede følgere, der med tiden bliver potentielle leads.

Men mange kæmper med at knække koden, for alle undersøgelser peger på, at vi agerer og reagerer meget forskelligt alt efter hvilket socialt medie, vi er på.

Og så er der spørgsmålet om, hvilket socialt medie, du skal satse på, og hvordan du får alle dine online medier til at spille sammen i din strategi.

Overvældet? Du er ikke den eneste. Heldigvis har vi løsningen til dig.

Vi tilbyder dig nemlig at varetage alle dine sociale medier og ikke mindst lægge en strategi, så alle dine kanaler spiller sammen, og du får den størst mulige eksponering over for nye kunder.

Mød Christel!

Christel hjælper dig med at lægge en skarp strategi for dine sociale medier, og med sit knivskarpe sind, tuner hun sig hurtigt ind på din målgruppe.
cl@onmondo.com
22 74 43 99
Mød Christel på LinkedIN

So... You?


Det er dig, det handler om. Det handler om, hvordan vi sammen vækster din forretning ved at udvikle og udføre en strategi for din online indsats.

Vi starter altid med at finde ud af, hvem din drømmemålgruppe er. Så snakker vi om, hvilke medier, du finder dem på. Derefter analyserer vi os frem til, hvad de gerne vil se, når de surfer rundt på deres sociale medier.

Og her er vi allerede langt. Men ingen kan læse tanker, og derfor starter vi altid med en periode, hvor vi tester forskellige opslagstyper, og ser hvordan din drømmemålgruppe reagerer på dem. Vil de have behind the scenes-billeder fra din hverdag? Vil de have konkurrencer? Vil de have produktnyheder?

Alle målgrupper er unikke, og derfor gør vi en dyd ud af at finde frem til det, netop din målgruppe elsker.

Og nu kommer vi til mediestrategien


Vi har testet, og nu lægger vi din medieplan ud fra viden om din målgruppe og deres præferencer. Efterfølgende sørger vi for, at dine annoncer og organiske opslag bliver sat op og sendt ud – og du skal bare læne dig tilbage og nyde at blive eksponeret for mennesker, der leder efter dit produkt eller ydelse.
Ja tak!
Jeg vil gerne høre mere om, hvordan jeg får et team af eksperter til at varetage mine sociale medier, så jeg slipper selv!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Klik og læs om, hvordan en veltænkt SoMe-strategi hjælper dig med din forretningsudvikling.
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212