Book en 1:1 samtale
Bliv bedre til at ramme plet

SoMe og SoYou - altså de der Sociale Medier

Sociale medier – eller SoMe i branchesprog – er på én og samme tid din forretnings største potentiale – men måske også din største hovedpine.
For hvordan kommunikerer du på Facebook? Hvilke hashtags skal du bruge på Instagram? Og hvad med den der LinkedIn-profil, du oprettede for 5 år siden, men ikke har skænket en tanke siden?

De sociale medier kræver dagligt vedligehold, hvis du ønsker engagerede følgere, der med tiden bliver potentielle leads.
Men mange kæmper med at knække koden, for alle undersøgelser peger på, at vi agerer og reagerer meget forskelligt alt efter hvilket socialt medie, vi er på.

Og så er der spørgsmålet om, hvilket socialt medie, du skal satse på, og hvordan du får alle dine online medier til at spille sammen i din strategi.

Overvældet?

Du er ikke den eneste. Heldigvis har vi løsningen til dig. Vi tilbyder dig nemlig at varetage alle dine sociale medier og ikke mindst lægge en strategi, så alle dine kanaler spiller sammen, og du får den størst mulige eksponering over for nye kunder.
Ring til os! 70 22 52 12

So... You?

Det er dig, det handler om. Det handler om, hvordan vi sammen vækster din forretning ved at udvikle og udføre en strategi for din online indsats.
Vi starter altid med at finde ud af, hvem din drømmemålgruppe er. Så snakker vi om, hvilke medier, du finder dem på. Derefter analyserer vi os frem til, hvad de gerne vil se, når de surfer rundt på deres sociale medier.

Og her er vi allerede langt. Men ingen kan læse tanker, og derfor starter vi altid med en periode, hvor vi tester forskellige annonce- og/eller opslagstyper, og ser hvordan din drømmemålgruppe reagerer på dem.
  • Vil de have behind the scenes-billeder fra din hverdag?
  • Vil de have konkurrencer?
  • Vil de have produktnyheder?

Alle målgrupper er unikke, og derfor gør vi en dyd ud af at finde frem til det, netop din målgruppe elsker.

Mød Christel


Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsføringsplaner, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.
cl@onmondo.com
20857525
 
"Onmondo har en serviceminded medarbejderstab, der altid gør deres yderste for at leve op til det, som vi efterspørger. Vi kan varmt anbefale Onmondo!"

Josephine Lehmann Nelson, LaboGene ApS

Og nu kommer vi til medie­strategien

Vi har testet, og nu lægger vi din medieplan ud fra viden om din målgruppe og deres præferencer. Efterfølgende sørger vi for, at dine annoncer og organiske opslag bliver sat op og sendt ud – og du skal bare læne dig tilbage og nyde at blive eksponeret for mennesker, der leder efter dit produkt eller ydelse.

Klik og læs om, hvordan en veltænkt SoMe-strategi hjælper dig med din forretningsudvikling
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12