70 22 52 12
ringkøbing-køreskole.dk

Fulde hold hver måned via hjemmesiden

 
Ringkøbing Køreskole sørger for, at nye bilister kører sikkert og forsvarligt. Køreskolens undervisning og køreværdier er i højeste kvalitet, og siden Onmondo leverede dem en ny hjemmeside med tilmeldingssystem, får de 100 procent af deres tilmeldinger online.
 
Læs mere herunder
Projektansvarlig
Rasmus - Direktør
Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Rasmus på telefon 70 22 52 12 eller på mail rhm@onmondo.com
Sådan lød opgaven

Jacob ønskede at få lagt sin hjemmeside responsiv, og i samme omgang ville han gerne have et tidssvarende design. Samtidig ønskede Jacob at spare administration, idet han brugte mange timer på at tale med kommende køreelever i telefon og booke dem ind på sine hold manuelt.
 
Derfor foreslog vi ham at få en online tilmeldingsformular, hvor elever selv kunne gå ind og booke sig ind på det hold, der passede dem.
 
Resultatet er en hjemmeside med et tilmeldingssystem, der sparer Jacob for stort set hele den administrative bookingdel.

Alle hans elever melder sig nu på hold via hans hjemmeside, og han behøver ikke at tage en dialog med dem først, fordi de finder al den information, de behøver online.

Resultater

+275%
Flere tilmeldinger via hjemmesiden
10 - 15
Henvendelser og tilmeldinger på hjemmesiden om måneden
Alt lige fra opbygning af min første hjemmeside inklusive design af logo til redesign, omlægning til responsiv og opsætning af brugertilmelding har været helt perfekt. Min hjemmeside er i dag mit bedste salgsværktøj, og langt det meste kommunikation med mine elever foregår via den. Onmondo har alle dage været rigtig behagelige at arbejde med, og har vi spørgsmål til systemet, hjælper de lynhurtigt, og de giver os løbende sparring og rådgivning. Jeg vil til enhver tid anbefale Onmondo A/S!

Jacob Kirkegaard
Ejer - Ringkøbing Køreskole
Ønsker du også en hjemmeside, der klarer arbejdet for dig?
Så tag fat i os og hør om de mange muligheder, du får hos os!
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212