Book en 1:1 samtale
Undermenu
 
  

ringkøbing-køreskole.dk

 

Fulde hold hver måned via hjemmesiden


Ringkøbing Køreskole sørger for, at nye bilister kører sikkert og forsvarligt. Køreskolens undervisning og køreværdier er i højeste kvalitet, og siden Onmondo leverede dem en ny hjemmeside med tilmeldingssystem, får de 100 procent af deres tilmeldinger online.

Case: Ringkøbing Køreskole får 100 procent af deres henvendelser online

Sådan lød opgaven

Jacob ønskede at få lagt sin hjemmeside responsiv, og i samme omgang ville han gerne have et tidssvarende design. Samtidig ønskede Jacob at spare administration, idet han brugte mange timer på at tale med kommende køreelever i telefon og booke dem ind på sine hold manuelt.

Derfor foreslog vi ham at få en online tilmeldingsformular, hvor elever selv kunne gå ind og booke sig ind på det hold, der passede dem.

Resultatet er en hjemmeside med et tilmeldingssystem, der sparer Jacob for stort set hele den administrative bookingdel.

Alle hans elever melder sig nu på hold via hans hjemmeside, og han behøver ikke at tage en dialog med dem først, fordi de finder al den information, de behøver online.
Skal du tage kørekort i nærheden af Ringkøbing, eller vil du se køreskolens design?
Projektansvarlig

Christel

Salgschef


Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Christel på telefon 20 85 75 20 eller på mail cl@onmondo.com

Resultater

+275%

Flere tilmeldinger via hjemmeside

10 - 15

Henvendelser og tilmeldinger på hjemmeside om måneden
Jacob Kirkegaard
Ejer - Ringkøbing Køreskole
"Alt lige fra opbygning af min første hjemmeside inklusive design af logo til redesign, omlægning til responsiv og opsætning af brugertilmelding har været helt perfekt. Min hjemmeside er i dag mit bedste salgsværktøj, og langt det meste kommunikation med mine elever foregår via den. Onmondo har alle dage været rigtig behagelige at arbejde med, og har vi spørgsmål til systemet, hjælper de lynhurtigt, og de giver os løbende sparring og rådgivning. Jeg vil til enhver tid anbefale Onmondo A/S!"  
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12