70 22 52 12
Onmondo har en serviceminded medarbejderstab, der altid gør deres yderste for at leve op til det, som vi efterspørger. Vi kan varmt anbefale Onmondo!

Josephine Lehmann Nelson, LaboGene ApS

Online marketing


Hvorfor er vores tilgang helt unik? Vi er så glade for, at du spørger!


Vi ved, at det er en stor beslutning, når du skal vælge et nyt bureau at samarbejde med. Men hvorfor så vælge os? Det skal du, fordi vi har udviklet et koncept, der sikrer dig en velgennemtænkt og gennemtestet markedsføringsplan – og ikke mindst et hold af eksperter, der udfører den for dig!

Vi introducerer: Onmondo Vækstplan. Konceptet, der løfter din markedsføring til nye højder og giver dig tid til at passe din virksomhed.
 

Til dig, der vil outsource din online markedsføring på den mest fleksible måde


Onmondo Vækstplan er skabt til dig, der ønsker et helt hold af eksperter i ryggen til at eksekvere din online markedsføringsstrategi. Princippet er såre enkelt: Du vælger, hvilke områder vi skal stå for, og så sørger vi på månedsbasis for, at du bliver synlig online.

Samtidig holder vi månedlige, kvartalsvise eller årlige møder med dig, så du altid er sikret strategisk rådgivning, monitorering og udvikling.
Som du ser, er der frit valg på alle hylder, og sammen analyserer vi os frem til, hvilke medier dine kunder konverterer på – og så sætter vi ind med en konkret strategi.

Det betyder, at du i din hverdag kan ånde lettet op og fokusere på at passe din forretning. Du slipper for lange aftener, hvor du forsøger at få formuleret Det Mest Frustrerende Nyhedsbrev i Verden. Du slipper for at sætte dig ind i, hvordan man sætter en Facebook-annonce op. Du slipper for at udtænke en hel markedsføringsstrategi for din forretning. Og sidst men ikke mindst slipper du for at ligge søvnløs om natten og bekymre dig om dagen efter, hvor du igen skal opfinde den dybe tallerken til dit næste markedsføringsstunt.

Til gengæld får du:
  • Sikkerhed for at dine markedsføringspenge bliver brugt 100 procent optimalt
  • Resultater mens du passer din forretning
  • Den gode følelse af altid at være et skridt foran dine konkurrenter
Se Vækstplan-forløbet

Og hvor kommer så sofaen ind i billedet?


Det gør den, fordi vores Vækstplan-kunder helt eksklusivt får adgang til Den Grønne Sofa på hjørnekontoret i Holte, hvor magien sker. Det er her, vi diskuterer strategier, planlægger markedsføringstiltag og udvikler din forretning. Når du forlader rummet med Den Grønne Sofa, er det med stakkevis af nye idéer og ikke mindst en konkret handleplan, som vi udfører for dig.

Og nå ja - vi har også udviklet SOFA-modellen. En model, der dækker over alle de opgaver, vi udfører for dig i dit Vækstplan-forløb.
Læs meget mere om SOFA-modellen her!

Christel Lindhardt

Mød Christel! Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsføringsplaner, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.
cl@onmondo.com
22 74 43 99
Mød Christel på LinkedIn
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212