Book en 1:1 samtale
Undermenu
Vi er unikke, lidt skøre og super dygtige

Digitalt bureau i øjenhøjde med dig

 
Vi er Onmondo – et digitalt bureau i Holte med speciale i alle aspekter af at drive en succesfuld forretning. Og vi er her for dig – og ikke mindst for din forretning.
Det er vi, fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Vi tror på alle, der har en passion for deres forretning – for passion skaber altid fremgang. Vi tror på alle lige fra den nystartede iværksætter til den succesfulde forretningsmand – så længe de har en passion. Vi tror også på, at vi har evnerne til at hjælpe passionerede mennesker endnu længere med deres forretning.

For vi har også en passion, og det er at løfte vores kunders visioner til nye højder. Vi drives af konstant fremgang, af at tage dér, du er i dag og finde frem til, hvordan du i morgen er kommet tættere på dit mål. Vi udfordrer altid status quo, og hos os vil du aldrig opleve stilstand – hverken for dig eller for os selv – og vi stræber efter at gøre en forskel for dig hver dag.
Vi har specialiseret os i digitale løsninger, der virker, forretningsrådgivning via Business Model Canvas og eksekvering af forretningsstrategier. Hos os får du hele pakken, og vi ser os selv som en stærk kombination af et digitalt bureau og en erfaren forretningsrådgiver.

Selvom vi er benhårde til det, vi gør, er vores kerneværdi nærvær. 

Derfor er vi ikke bange for at fortælle dig, hvad der ikke virker, men vi giver gerne en krammer bagefter.
Så det er os – kort fortalt.
Vil du møde vores team, starter du her, men døren er altid åben på Kongevejen 400D i Holte - og vi er aldrig længere end et telefonopkald væk.
Ring til os!70 22 52 12
Kagespisende team

Kulturen

Alle i Onmondo-teamet har én ting til fælles (nogle har også flere, men lad os holde os til den ene for nu): Vi vil alle gå den ekstra mil. For hinanden og for dig som vores kunde. Vi anerkender og respekterer hinanden og de mennesker, vi arbejder med og for, og vi stræber efter at gøre en forskel på daglig basis – både for os selv og for dig.
Måske kender du Enneagrammet? Alle herinde har kendskab til de forskellige personlighedstyper.
Faktisk er alle 9 personlighedstyper fra Enneagrammet repræsenteret hos os, og det skaber en dynamisk og idérig kultur med mange input og nogle (sommetider laaange) brainstorms, fordi vi hele tiden søger udvikling.

Og så spiser vi virkelig meget kage. Faktisk så meget, at vi både har et Kagemanifest og en SEO-tekst om kollektivt kagepres skrevet af en kage-presset tekstforfatter i en sen nattetime.
I forrige årtusinde

Historien

Vi startede som PowerKitchen på Klædefabrikken i Hellebæk tilbage i 1999.

Her sad 3 venner og arbejdede som underleverandører for de større grafiske virksomheder, der ikke selv lavede web. Det var en spontan idé og rent iværksætteri, men drengene så hurtigt, at der var et marked for det.

Fun fact: Rasmus, som startede PowerKitchen med sine to venner, er vores direktør i dag.
I starten af 00’erne fusionerede PowerKitchen med Paritasgruppen, og vi skiftede navn til Paritas Interactive. I den periode lavede firmaet meget for Telia, vi lavede animationer til TV-reklamer, var med til at skabe Biozonen.dk (i dag kino.dk) og lavede grafisk materiale til TV3. 
Faktisk er det os, der lavede designet til Er du klogere end en 10-årig, Robinson, 2900 Happiness og Paradise Hotel for bare skamløst at name-droppe nogle udvalgte.

Alt imens blev Søren Lindhardt direktør for firmaet i 2008, GoMINIsite CMS voksede sig større, og flere virksomheder og foreninger begyndte at bruge det. Derfor gik vi i 2010 all in på GoMINIsite – så meget, at firmaet skiftede navn til det.
Men der var et aber dabei (det er der næsten altid): GoMINIsite havde base i en kælder i Viborggade på Østerbro. Forestil dig 12 mennesker krampet sammen under jorden i 3 små lokaler – det var ikke optimalt.

Derfor rejste Søren og Rasmus land og rige rundt for at finde lokaler, og vi endte i Holte i 2014. Har du besøgt os, ved du også, at Kongevejen 400D spiller ret meget mere end en kælder på Østerbro.

Samme år skiftede vi igen navn. Dengang var vi allerede så meget mere end en hjemmesideleverandør, og det skulle virksomhedsnavnet afspejle. Og så blev vi Onmondo. Komplet med alt, du har behov for: Rådgivning, webdesign, indhold, SoMe-strategier, humor, kage og hjertevarme.
Så vi har faktisk eksisteret i over 22 år – og vi tager gerne 22 mere.
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12