Book en 1:1 samtale
Undermenu
 
  

olssonogpedersen.dk

 

15 købsrelaterede henvendelser om måneden via hjemmesiden


Olsson og Pedersen leverer og monterer carporte, terrasseoverdækninger og hegn i højeste kvalitet, og de har i gennemsnit fået 15 månedlige henvendelser på deres hjemmeside, siden Onmondo i 2015 gav dem en ny visuel identitet og SEO-optimerede deres online platform.

Case: Olsson & Pedersen får 15 månedlige henvendelser online

Sådan lød opgaven

Glen Olsson og Leif Pedersen ønskede en tidssvarende hjemmeside der kunne lette deres salgsarbejde og skabe flere købsrelaterede henvendelser. De ville derudover have en hjemmeside med tydelige call to actions og et visuelt udtryk, der understøttede deres identitet. Til sidst ønskede de en hjemmeside, der formidlede deres personlige service og deres høje kvalitetsniveau.

Onmondo skabte et nyt visuelt udtryk, et responsivt design, søgemaskineoptimerede tekster og en brugervenlig sidestruktur, som tydeligt hjælper de besøgende med at finde de informationer, de leder efter. Derudover sørgede vi for, at Olsson & Pedersens besøgende nemt kunne bestille et tilbud på et produkt, og det har resulteret i, at Olsson & Pedersen nu løber stærkt - de får nemlig i gennemsnit 15 købsrelaterede henvendelser på deres hjemmeside om måneden.
Besøg Olsson og Pedersens hjemmeside hvis du kigger efter ny carport i højeste kvalitet
Projektansvarlig

Christel

Salgschef


Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Christel på telefon 20 85 75 20 eller på mail cl@onmondo.com

Resultater

+78%

Flere købsrelaterede henvendelser

+28%

Stigning i besøgstid

+19%

Flere besøgende på hjemmeside

+21%

Flere sider vist
Glen Olsson
Medejer - Olsson & Pedersen
"Onmondo designede en portal, der fremviser vores unikke glasløsninger til erhvervslivet, og vi valgte at indgå i en Vækstplan. Hver 6. uge mødes vi for at videreudvikle Lafucos online tilstedeværelse og forretningsstrategi, og jeg er meget tilfreds med deres rådgivning og indsigt i vores forretning."  
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12