70 22 52 12
olssonogpedersen.dk
 

15 købsrelaterede henvendelser om måneden via hjemmesiden

 
Olsson og Pedersen leverer og monterer carporte, terrasseoverdækninger og hegn i højeste kvalitet, og de har i gennemsnit fået 15 månedlige henvendelser på deres hjemmeside, siden Onmondo i 2015 gav dem en ny visuel identitet og SEO-optimerede deres online platform.
 
Læs mere herunder
Projektansvarlig
Rasmus - Direktør
Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Rasmus på telefon 70 22 52 12 eller på mail rhm@onmondo.com
Sådan lød opgaven
Glen Olsson og Leif Pedersen ønskede en tidssvarende hjemmeside der kunne lette deres salgsarbejde og skabe flere købsrelaterede henvendelser. De ville derudover have en hjemmeside med tydelige call to actions og et visuelt udtryk, der understøttede deres identitet. Til sidst ønskede de en hjemmeside, der formidlede deres personlige service og deres høje kvalitetsniveau.

Onmondo skabte et nyt visuelt udtryk, et responsivt design, søgemaskineoptimerede tekster og en brugervenlig sidestruktur, som tydeligt hjælper de besøgende med at finde de informationer, de leder efter. Derudover sørgede vi for, at Olsson & Pedersens besøgende nemt kunne bestille et tilbud på et produkt, og det har resulteret i, at Olsson & Pedersen nu løber stærkt - de får nemlig i gennemsnit 15 købsrelaterede henvendelser på deres hjemmeside om måneden.

Resultater

+78%
Flere købsrelaterede henvendelser
+28%
Stigning i besøgstid
+19%
Flere besøgende
på hjemmeside
+21%
Flere sider vist
Størstedelen af vores ordrer kommer nu gennem vores hjemmeside, og alle, der henvender sig, ønsker et tilbud fra os. Onmondo har hele vejen igennem været yderst behagelige at samarbejde med, og jeg sætter meget pris på, at jeg kan ringe når som helst, hvis jeg har brug for hjælp eller sparring. Mit samarbejde med Onmondo fortsætter helt sikkert længe endnu!

Glen Olsson
Medejer - Olsson & Pedersen
Vil du også have resultater som Olsson & Pedersen?
Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om de resultater, vi kan skabe for dig.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212