Book en 1:1 samtale
Undermenu
 
  

menukort.dk

 

Avanceret bestillings­modul og Vækstplan


Taastrup Dinér som også går under navnet menukort.dk har været fast Vækstplan-kunde hos os i over 10 år, og senest har vi udviklet et avanceret bestillingsmodul til deres smørrebrødsside, så deres kunder nemt og hurtigt kan vælge og bestille det, de ønsker.

menukort.dk får 1.250 besøg om måneden

Sådan lød opgaven

Taastrup Dinér har været kunde hos Onmondo i over 10 år og valgte efter nogle år at indgå i en Vækstplan-aftale. Det betyder, at vi varetager menukort.dk's drift og markedsføring i samråd med indehaver Sanne, og at hun altid kan få opfyldt sine ønsker og behov inden for sparring, udvikling og markedsføring.

Idet online bestilling af catering og smørrebrød er steget med stor hastighed, havde Sanne og hendes team behov for et online bestillingsmodul, hvor deres kunder havde mulighed for at bestille frokost til deres møder og andre begivenheder.

Derfor udviklede Onmondo et bestillingsmodul meget i stil med de kendte take away-sider, så menukort.dk's kunder nu kan bestille deres smørrebrød, sandwiches og tilbehør online og vælge, om de ønsker at afhente det selv eller få det leveret.

I samme omgang ønskede menukort.dk et brush-up af deres hjemmeside, og vi kom hurtigt op med et lyst og indbydende design, der giver plads til at fremvise deres store udvalg af hjemmelavet mad til hverdag og fest.

Ud over det udfører vi løbende on-page SEO for menukort.dk, og det har resulteret i en lang række side 1-placeringer på søgeord med høj konkurrence og mange søgninger.

menukort.dk er således vækstet betydeligt online gennem årene, og i tallene nedenfor ser du den store forskel, vi har gjort - og det er kun på et enkelt år.
Besøg menukort.dk og se deres lækre mad og catering
Projektansvarlig

Christel

Salgschef


Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Christel på telefon 20 85 75 20 eller på mail cl@onmondo.com

Resultater på 12 måneder

1.275

Besøgende på hjemmesiden om måneden i gennemsnit

+18%

Stigning i besøgstid

+85%

Konverteringer for mål opsat i Analytics

+64%

Opnåelse af mål opsat i Analytics
Sanne Jensen, 
menukort.dk
"Vi har været kunde hos Onmondo (tidligere GoMINIsite) gennem det sidste årti – et årti, som jo i dén grad er eksploderet inden for online-området. Det har været super trygt for os at have Onmondos dygtige folk i ryggen gennem denne proces. Så hvad der startede med en tilfældig deltagelse ved et af Sørens foredrag - og udviklede sig til en aftale om en ny hjemmeside – har nu resulteret i et fast samarbejde omkring al vores online markedsføring.

Således kan jeg i dag trygt regne med, at vores hjemmeside løbende bliver optimeret i forhold til tidens trends og Googles ’krav’. Det er nemt for mig, hvis jeg selv vil ind og rette noget til – og har jeg ikke tiden til det, så er der altid hjælp at hente hos Rasmus – som også er den bedste, når jeg får idéer og skal have dem ført ud i online livet.

Senest var det ønsket om et bestillingsmodul til vores smørrebrødsside (der er meget lang og med mange varianter og variabler), som skulle kunne sortere i forhold til både tid & dato og levering eller afhentning, og samtidig skulle vi være 100% sikre på, at den skulle lande hos os på en specialmail, der ville udprinte ordren med det samme.

Da jeg ringede og præsenterede Rasmus for idéen, kunne han lige fortælle, at han havde lavet et nyt design til vores side, så om jeg ikke lige kom op forbi – så kunne vi slå 2 fluer med ét smæk. Og BUM – lynhurtigt fik vi både nyt, flot design OG online bestilling!

Christel er tovholder på ’os’ og det er virkelig en fornøjelse. Hun er eminent til at komme med gode idéer, holde styr på SEO og AdWords-behovet og generelt følge med i hvad der sker, som er relevant for os.

Således har jeg en hel flok af dygtige folk, der supporterer i vores markedsføring, men altid kun 2 personer, der referer til mig. Dejligt er det, at jeg altid bliver modtaget både på telefon og ved besøg af kendte ansigter, som jeg føler et godt og loyalt samarbejde med.

Vores online markedsføring ville slet ikke være det samme uden Onmondos Rasmus & Christel – og jeg ser meget frem til det næste årti."
 
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12