Book en 1:1 samtale
Undermenu
 
  

Medarbejdere Mød vores team!

Vi har hver især vores unikke kompetencer og fun facts, og du læser dem lige her.
Vil du snakke med en af os? Så tag endelig fat i os - vores kontaktoplysninger står under billederne hos hver medarbejder.

Christel Lindhardt

Salgs- og marketingchef
Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsførings­planer, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.

Maria Irene Rosengren

Tekstforfatter
Maria har en BA i International Virksomheds­kommunikation og en cand.mag. i Sprogpsykologi. Maria står for al intern og ekstern indholdsproduktion, SEO-optimering af tekster og SoMe-posts, og er aldrig bleg for at rykke på et komma eller ændre en sætningskonstruktion, inden en mail ryger afsted.

Marialucia Larsen

Rådgiver
Marialucia rådgiver dagligt virksomheder i deres online strategi. Marialucias energi er altid høj og positiv, og vi lægger os alle fladt ned, når hun fyrer jokes af på daglig basis.

Kia Dabirian

Senior software engineer
Kia er husets senior software engineer og backend-koder. Meget få af os forstår, hvad han laver, men det er Kia, der sørger for, at GoMINIsite altid fungerer og bliver opdateret med nye features, og han har til dato løst alle tekniske udfordringer, der har været opstået.

Hanne Cramer

Regnskabschef
Hanne er regnskabschef i Onmondo og sørger for at holde styr på budgetterne. Alle søger Hanne, når vi skal have noget at vide om budgetter, selvangivelser, momsregnskaber og så videre, og hun er altid knivskarp i sine råd.

Martin Nielsen

Key Account Manager
Martin har været hos os i mange år, og sidder med ansvar for den indledende dialog i forbindelse med større strategiske samarbejder. Han er en ærlig og dedikeret jyde med begge ben solidt plantet i den danske muld. Bag det rolige ydre gemmer der sig imidlertid også en hang til fart, for i fritiden interesserer han sig for biler og motorsport.

Henning Pedersen

Senior Webdesigner / Grafiker
Henning er Senior Webdesigner som designer hjemmesider, tryksager, logoer og andet grafisk, samt opbygning af hjemmesider. Henning manipulerer grafik og er skarp i korte tekst/budskaber. Har primært fokus på design, brugervenlighed og implementering.

Patrick Bøgh Andersen

Mediegrafikerelev
Patrick er elev, som er i gang med at uddanne sig til mediegrafiker på NEXT.

Han er skarp i Adobe-programmerne, samt står for kundesupport og er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til din hjemmeside.
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12