70 22 52 12
fuglebjergkistefabrik.dk
 

Nyt brugervenligt forhandlerlogin og markant stigning i brugere

 
Fuglebjerg Kistefabrik er Danmarks største producent af unikke og personlige kister, urner og tilbehør. De kom til Onmondo med et ønske om at blive synlige online. Derudover ønskede kistefabrikken en hjemmeside, der både skulle have slutbrugeren og forhandlerne i fokus.
Læs mere herunder
Projektansvarlig
Marialucia - Rådgiver
Vil du høre mere om projektet, eller vil du høre hvordan Onmondo kan hjælpe din forretning, så tag fat i Marialucia på telefon 20 63 44 45 eller på mail ml@onmondo.com
Sådan lød opgaven

Fuglebjerg Kistefabrik ønskede at endnu flere pårørende og bedemænd lærte deres unikke og personlige kister og urner at kende. Udover det ønskede de at gøre det nemt for bedemænd at bestille deres produkter online, og dermed gøre den administrative proces nemmere for både dem og deres kunder.
 
En Vækstplan, hvor vi overtager Fuglebjerg Kistefabriks online markedsføring, var en optimal løsning.

Onmondo gav Fuglebjerg Kistefabrik en tidssvarende hjemmeside med brugerlogin og med et visuelt udtryk, der er lyst og indbydende. Vi skabte en brochure til dem, som ligger hos bedemænd landet over, og som viser de pårørendes mange muligheder for at personliggøre den sidste afsked. Derudover overtog vi administrationen af Fuglebjerg Kistefabriks Facebookside og lavede en strategi for væksten gennem organiske og betalte opslag, hvor fokus ligger på etik.

Fuglebjerg Kistefabrik får som en del af deres
Vækstplan løbende sparring og udførsel af deres online og offline markedsføring.

På 6 måneder har Fuglebjerg Kistefabrik oplevet markante resultater på deres medier, og vi glæder os til at hjælpe dem med deres vækst i fremtiden.

Resultater efter 6 måneder

+33%
Bedre Google PageSpeed
+46%
Vækst i følgere på Facebook
+195%
Flere besøgende
på hjemmeside
+179%
Flere sider vist
Da vi gerne ville nå ud til flere bedemænd og pårørende med vores produkter, valgte vi at bruge Onmondo til vores markedsføring på internettet.
 
De har lavet en super god løsning til os. Både en brochure, som ligger hos bedemændene, opsætning af hjemmeside, og, ikke mindst, en facebook-side, som har fået rigtig mange følgere.
 
Hjemmesideløsningen er en skabelon, som vi selv skal udfylde med billeder og tekster. Og er der noget, vi er i tvivl om, hvordan man gør, er Onmondo altid behjælpelige. 
 
Vi har opfølgningsmøder en gang i kvartalet, hvor de fremviser statistikker over, hvor mange der kigger på både hjemmesiden og facebooksiden, så vi altid kan følge med i, om det går godt.
 
Vi har været, og er, meget tilfredse med samarbejdet med Onmondo, og giver dem vores varmeste anbefalinger.

Hanne Elsner
Direktør - Fuglebjerg Kistefabrik
Vil du også have et helt bureau af erfarne mennesker til at klare din online markedsføring?
Så kontakt os og book et uforpligtende møde, hvor du hører mere om Onmondo Vækstplan.
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Besked:
 
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212