Book en 1:1 samtale
Det er vigtigt at have en solid slagplan

Forretnings­strategi - få en virksomhed i konstant vækst

En forretningsstrategi kan på mange måder sammenlignes med et skakparti: Hav en overordnet plan, men vær omstillingsparat – måske din modstander foretager et uforudset træk.
Din forretningsstrategi beskriver vejen mod de(t) mål, du har for din virksomhed og ikke mindst de handlinger, der skal til for at opnå målene.
 
En forretningsstrategi er aldrig statisk – tværtimod skal du tage højde for, at din virksomheds kontekst ændrer sig løbende i takt med skiftende markedstrends og -tendenser, konkurrenceudviklingen og (potentielle) nye udfordringer, der opstår som følge heraf.
 
Netop derfor arbejder vi ikke med forretningsstrategier som en engangsløsning – hos os får du kontinuerlig udvikling, sparring og analyse på strategien, så du er sikker på, at der altid er fremgang, og at du får rådgivning, hvis du skulle finde dig selv i en situation, der kræver, at vi reviderer på udgangspunktet.
Læs om vækstplan
Ring til os! 70 22 52 12
"Onmondo er eminente til at forstå vores forretning og har udviklet et CMS og CRM, der optimerer vores forretningsgange. Vi er glade for sparringen, vi får – både i forhold til forretningsdelen og det tekniske aspekt – og vi møder altid høj faglighed, en positiv ydmyghed og kundeservice i top hos Onmondo."

Rasmus Goth Engel, GOTTLIEB+PARTNERS
Det får du

En strategi der er realistisk for din forretning

Ud over det sørger vi for, at din forretningsstrategi bliver realistisk at handle på. Mange virksomheder bruger et utal af timer på at udvikle en strategi, der på papiret ser flot og ambitiøs ud – men som i praksis er svær, hvis ikke umulig, at omsætte til konkrete handlinger med den konsekvens, at den hurtigt bliver en showstopper frem for en udviklingsmulighed.
 
Indgår du i et Vækstforløb med os, lægger vi sammen den overordnede strategi og handlingsplan, og undervejs i forløbet får du revision og sparring, så du altid er rustet til at træffe beslutninger, der vil styre din virksomhed sikkert frem mod målet.

Mød Christel


Christel er salgs- og marketingchef og har fuldstændig styr på at lægge markedsføringsplaner, der giver resultater fra dag 1. Hos Christel får du stakkevis af gode råd med på vejen, og hun er altid klar på en snak i telefonen.
cl@onmondo.com
20857525
 
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12