70 22 52 12

Cases

Æstetik og eksklusivitet i fokus


Lafuco af en af Danmarks førende inden for levering og montering af unikke glasløsninger til erhverv og har en webserviceaftale hos os. Vi skabte et online univers til dem, der tydeligt viser deres unikke kompetencer, og vi gjorde det nemt for deres potentielle kunder at finde masser af inspiration på deres hjemmeside.
Læs mere om opgaven

Avanceret bestillingsmodul og Vækstplan


Taastrup Dinér som også går under navnet menukort.dk har været fast Vækstplan-kunde hos os i over 10 år, og senest har vi udviklet et avanceret bestillingsmodul til deres smørrebrødsside, så deres kunder nemt og hurtigt kan vælge og bestille det, de ønsker.
Læs mere om opgaven

Nyt brugervenligt forhandlerlogin og markant stigning i brugere


Fuglebjerg Kistefabrik er Danmarks største producent af kister, urner og tilbehør. De kom til Onmondo med et ønske om at blive synlig online. Derudover ønskede de en hjemmeside, der både skulle have slutbrugeren og forhandlerne i fokus.
Læs mere om opgaven

Fulde hold hver måned via hjemmesiden


Ringkøbing Køreskole sørger for, at nye bilister kører sikkert og forsvarligt. Køreskolens undervisning og køreværdier er i højeste kvalitet, og siden Onmondo leverede dem en ny hjemmeside med tilmeldingssystem, får de 100 procent af deres tilmeldinger online.
Læs mere om opgaven

15 købsrelaterede henvendelser om måneden via hjemmesiden


Olsson og Pedersen leverer og monterer carporte, terasseoverdækninger og hegn i højeste kvalitet, og de har i gennemsnit fået 15 månedlige henvendelser på deres hjemmeside, siden Onmondo i 2015 gav dem en ny visuel identitet og SEO-optimede deres online platform.
Læs mere om opgaven
Kontakt os
 
Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
   
Onmondo A/S | Kongevejen 400 D | 2840 Holte | Tlf.: 70225212