Book en 1:1 samtale

Blog

Kategori:
Vælg kategori
     
 
Fritekst:
 
6. februar 2019
SEO top 10 #2
Læs fortsættelsen til mit forrige blogindlæg SEO top 10 #1, hvor jeg gav dig mine fem første gode råd til on-page SEO. I dette indlæg giver jeg dig de sidste fem tips, og så kan du glæde dig til fremover at læse mere indhold på bloggen, der giver dig værdifuld viden om dine online platforme.
Læs blog
5. februar 2019
SEO top 10 #1
SEO er ikke en svær disciplin - det kræver bare, at du ved, hvad du laver. Jeg giver dig her mine 10 bedste råd til søgemaskineoptimering - 5 i dette indlæg og 5 i det næste. Læs med og kom i gang med SEO på ganske kort tid.
Læs blog
7. januar 2019
Neuromarketing i praksis
Din virksomheds tilstedeværelse på nettet har aldrig været vigtigere end i dag - uanset om du er i opstart eller i vækstfasen. Men ved du egentlig, hvilke faktorer, der er afgørende for, hvordan en potentiel kunde opfatter din hjemmeside, når de lander på den?
Læs blog
22. juni 2018
Konverteringsoptimering
På internettet hersker jungleloven - og her er det enten vind eller forsvind. Undersøgelser viser, at 81% af handlende undersøger en virksomhed på internettet, inden de foretager et køb (Kilde: HubSpot). Derfor er din hjemmeside, og dine andre online kanaler, lig med knald eller fald for 81% af dine salgsmuligheder.
Læs blog
18. januar 2018
Paid, Owned & Earned Media: Hvad det er, hvorfor du skal være opmærksom på det + model
Måske er du faldet over begreberne Paid, Owned og Earned Media men er hurtigt scrollet videre, fordi de er druknet i junglen af alle hurra-ordene i marketing-regi.

Der er dog en rigtig god grund til, at du er opmærksom på begreberne, hvis forbogstaver tilsammen danner ordet POEM.
Læs blog
3. januar 2018
Salgsflop: Undgå disse 6 fejl, når du vil lukke aftalen
Vi har samlet 6 ting, mange sælgere ofte overser - og som betyder, at de ikke lukker deres salg. Bliv en stærkere sælger - læs her hvordan.
Læs blog
14. september 2017
Ready, set, action! 11 stærke videostatistikker for 2017
Hvis et billede siger mere end 1000 ord, kunne en video meget vel sige over en million. En undersøgelse foretaget af HubSpot i 2017 viser, at en video på en side kan øge konverteringsraten med helt op til 80 procent. Få videostatistikker i tal og indsigt i, hvorfor vores hjerner reagerer så positivt på interaktive
Læs blog
7. september 2017
Skal du have Open Source eller Closed Source CMS?
Open Source vs. Closed Source - hvad skal du vælge? Der er mange udbydere på markedet, og det kan virke overvældende at vælge CMS-system. Her giver jeg dig nogle råd, inden du skal beslutte dig.
Læs blog
Kontakt Onmondo

Vil du også vækste?

Sæt dig og din virksomhed i fokus - tag plads i Den Grønne Sofa og lad os gennemgå din forretning.
Få en uforpligtende snak om blandt andet Onmondo Vækstplan og #sofastrategien.

Ønsker du kontakt fra os?

Besked:
*
Navn:
*
Email:
*
Telefon:
*

Kontakt

Onmondo A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
DK-2300 København S
 
CVR: 32 77 56 91
 

Ydelser

Genveje

     

Links

Onmondo A/S | Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv | 2300 2300 København S | Tlf.: 70 22 52 12